Nieuws
Street Fighter 5

Singleplayer Street Fighter 5 bestaat uit verschillende verhalen

Extra bèta start 31 januari

Geschreven door Aida . op

Details over het verhaal in de singleplayer van Street Fighter 5 zijn onthuld. De informatie is geplaatst op de Capcom-website. 

De singleplayer verhaallijn bestaat uit twee onderdelen: Character Stories en een Cinematic Story Expansion. In Character Stories heeft elk personage een eigen verhaallijn die achtergrondinformatie geeft over het personage. Capcom geeft op die manier nieuwe spelers de kans kennis te maken met deze personages. In Character Stories leren spelers bijvoorbeeld waar Ryu naar op zoek is, of wat er is gebeurt met Charlie Nash na zijn ogenschijnlijke nederlaag in Street Fighter Alpha.

Wanneer spelers de Character Stories hebben voltooid, kunnen zij verder met de Cinematic Story Expansion. De Story Expansion wordt in juni gratis beschikbaar voor alle spelers. In de Story Expansion worden spelers meegenomen in de Street Fighter-mythologie middels cutscenes.

Als dank aan de fans die Street Fighter 5 tot nu toe hebben gesteund, wordt er een laatste bèta gestart op 31 januari. De bètaperiode gaat in om 9:01 ’s ochtends en eindigt op 1 februari om 4:00 ’s nachts. Spelers kunnen via de Street Fighter-site de game reserveren om toegang tot de bèta krijgen. 

Bron: Capcom Unity

Dit artikel delen:

Lees meer

Genremakers: Westwood Studios Nieuwe gameplaybeelden Yakuza 6 getoond
0

Reacties op: Singleplayer Street Fighter 5 bestaat uit verschillende verhalen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.