Singleplayer Killzone 3 krijgt splitscreen coöp | Gamer.nl

Singleplayer Killzone 3 krijgt splitscreen coöp | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In een gesprek met 1up benadrukte Hulst dat Killzone 3 de PlayStation 3-hardware veel effectiever gebruikt dan het tweede deel in de shooterreeks. "We hebben veel kracht geput uit Killzone 2. Om een voorbeeld te geven: we hebben een level uit Killzone 2 op de Killzone 3-engine gedraaid en dat verbruikte maar 50 procent."

Er gingen eerder al geruchten over een coöperatieve modus in Killzone 3, nadat er een paar weken geleden een screenshot uitlekte waarin dit te zien was. Het is nog niet bekend of de game ook online coöp krijgt.

Helghast

Killzone 3 is een 3D first-person shooter die wordt ontwikkeld door de Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla. In dit derde deel gaat de strijd tijdens de mensheid en de buitenaardse Helghast gewelddadiger dan ooit door. De game verschijnt op 25 februari exclusief op PlayStation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou