Singleplayer Gran Turismo 5 heeft problemen door trage servers | Gamer.nl

Singleplayer Gran Turismo 5 heeft problemen door trage servers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel de singleplayer van Gran Turismo 5 niet met andere gamers gespeeld wordt, kan deze toch gehinderd door de trage servers van de game. Ook tijdens het opstarten en tijdens het tonen van een aantal schermen in de GT Mode wordt er verbinding gemaakt met de servers, waardoor spelers te maken krijgen met langere laadtijden. Navigeren in menu's kan minutenlange vertragingen opleveren. 

Het probleem doet zich vooral voor in de avonduren, wanneer veel gamers het spel tegelijk spelen. Een oplo ing is om de PlayStation 3 niet te laten verbinden met het PlayStation Network. De servers zijn traag doordat er "extreem online verkeer" voor de game is. Sony en Polyphony Digital hebben nog niet gereageerd op deze problemen.

Realisme

Gran Turismo is een racesimulator die zich kenmerkt door realistische besturing, bestaande banen en vele verschillende auto's van bekende merken. Twintig verschillende locaties, zeventig verschillende circuitvariaties en een garage vol met duizend auto’s vormen de hoofdmoot van Gran Turismo 5.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou