Nieuws

Singleplayer Battlefield 1 volgt verschillende personages

Om respectvol te blijven

Geschreven door Michel Musters op

De singleplayercampagne van Battlefield 1 volgt verschillende personages. Ontwikkelaar DICE heeft na de nieuwe trailer gisteren meer details over de modus bekendgemaakt.

Gedurende de campagne volgen spelers diverse hoofdpersonages gedurende de Eerste Wereldoorlog. Volgens DICE zou het niet respectvol voor de setting zijn als één enkel personage tussen de missies van locatie naar locatie zou reizen.


DICE denkt ook dat de verschillende personages er voor zorgen dat elke missie een erg persoonlijke focus krijgt. Ook de cinematics zijn daardoor veranderd, zodat de emoties van personages beter getoond kunnen worden.

"In Battlefield 1 beleef je een serie zogenaamde oorlogsverhalen: persoonlijke verhalen over verschillende helden met unieke achtergronden en vaardigheden", zo legt DICE uit. "Onze personages mogen dan in oorlog zijn, de verhalen in Battlefield 1 zijn vooral persoonlijk. Ze zijn gaan eerder over mensen dan geschiedenis of gevechten."

"De oorlog is divers", vervolgt DICE. "We wisten dat we die variatie wilden omarmen. Er waren talloze verschillende perspectieven en personages in de Eerste Wereldoorlog, en we wilden niets over het hoofd zien."

Battlefield 1 komt op 21 oktober uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Wasteland 3 aangekondigd Britse advertentiewaakhond onderzoekt No Man's Sky
2

Reacties op: Singleplayer Battlefield 1 volgt verschillende personages

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Nekhijger

  • 29 september 2016 13:42
  Ik heb een ps4 zal dus helaas moeten wachten tot 21 oktober maar verheug me er zwaar op, gelukkig volgende week de gta bikers update heb ik iig iets om mijn tijd tot dan te verdrijven…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Doctor X

  • 30 september 2016 14:51
  Mooi. Ik vrees dat ik zo gigantisch hard geowned ga worden in MP dat ik tenminste nog de SP campaign kan doen. Uiteraard wel op de makkelijkste stand. :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.