Singapore steekt miljoenen in game-industrie | Gamer.nl

Singapore steekt miljoenen in game-industrie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het geld wordt over drie jaar verspreid in het Game+ plan. Met dit plan worden game-ontwikkelaars financieel ondersteund vanaf het begin van de ontwikkeling tot aan de strategie voor het op de markt brengen van de game. Daarvoor zijn drie componenten gedefinieerd: Inspire+, Innovate+ en Invigorate+.

Verdelen van geld

Inspire+ betreft het met dertig procent verhogen van de financiering van ontwikkeling van grote MMO-spellen. Innovate+ is een samenwerking met het Central Provident Fund Board voor financiële managementspellen op sociale netwerksites en mobiele telefoons. Invigorate+ bestaat om beginnende ondernemers te stimuleren die een game willen ontwikkelen voor sociale netwerken, mobiele telefoons, handhelds en online game-aanbieders zoals Steam.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou