Het is zomer, mooi weer en je gaat gezellig met vrienden of ouders naar het pretpark. In de verte zie je iets ontzettend groots staan. Eenmaal dichterbij zie je dat het een grote achtbaan is. Je ouders gaan niet mee want die vinden het eng, maar jij kickt er op. Eenmaal in de achtbaan voel je je ontbijt opborrelen.

Zo gaat het soms, maar niet altijd. In het spel Simcoaster zal jij je eigen achtbanen kunnen maken en zelfs erin stappen (tenminste via de computer ) Echt weer een kindervriendelijke game die zelfs aantrekkingskracht op jou uitoefent. Het doet me een beetje denken aan Rollercoaster Tycoon, die hier ook op de plank met games staat.

De website van Simcoaster is in ieder geval online en kan je hier bezoeken. De website ziet er grappig uit, alleen begon ik me langzaam aan het geluid te irriteren en ik kan maar niet het knopje vinden om het geluid uit te zetten.The SimCoaster website has been launched at simcoaster.com. Visitors to the site can read about the features that will be in the next "Sim" game as well as run three free games, including "Penguin Shooter," which does not disappoint. Preview the 100 rides, roller coasters, sideshows and shops in SimCoaster's three themes: Land of Invention, Polar Zone and Arabian Nights. Deze game is inmiddels al gold gegaan en zal volgende maand verkrijgbaar zijn, tenminste dit geldt voor Amerika. Misschien ook voor Europa, maar dat is nog even afwachten.