SimCity-uitbreiding Cities of the Future onthuld | Gamer.nl

SimCity-uitbreiding Cities of the Future onthuld | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

De Cities of the Future-uitbreiding voor SimCity biedt onder meer de mogelijkheid om megatorens te bouwen. Deze kunnen bestaan uit verschillende modules met ieder een eigen functie, zoals recreatie, bedrijvigheid of woonbouw. Zulke modules zijn boven op elkaar te stapelen en te verbinden met andere megatorens via loopbruggen.

Verder voegt Cities of the Future de aanwezigheid van Omega Corp. toe, een bedrijf dat een onbekende paarse substantie levert. Dit goedje verhoogt de productiviteit van omliggende bedrijven, maar er is een continue aanwas voor nodig om dit in stand te houden. Volgens IGN brengt dit als risico met zich mee dat een stad dusdanig afhankelijk kan worden van de substantie dat de economie instort. 

De extra opties komen beschikbaar zodra spelers in hun stad een bepaald onderzoeksgebouw plaatsen. Daarna krijgen zij toegang tot de nieuwe gebouwen en opties. Verder ontvangt iedere SimCity-speler met de lancering van Cities of the Future gratis vier nieuwe maps. Ontwikkelaar Maxis laat echter aan IGN weten dat de uitbreiding geen offline modus of grotere steden introduceert. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou