Daarnaast is ook bekendgemaakt dat de Limited Edition van de game 59,99 euro kost. Kopers van deze editie krijgen een superheldenhoofdkwartier, de schurkengrot, verschillende nieuwe personages, een mysterieuze voorwerp en een nieuwe misdaadgolf.

De Deluxe Edition kost 79,99 euro bevat naast de inhoud van de Limited Edition ook regionale stedensets. Hierin zitten iconische gebouwen als de Eiffeltoren en de Big Ben. Ook bevat het pakket een aantal kenmerkende voertuigen, zoals de dubbeldekkerbussen uit Londen en Duitse hogesnelheidstreinen. Beide edities zijn al te pre-orderen.

Systeemeisen

Tot slot zijn op Origin de systeemeisen van de game vrijgegeven. De nieuwe SimCity vereist qua processor minimaal een AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ of een Intel Core 2 Duo-processor met 2 gigahertz aan kloksnelheid. Het minimaal benodigde werkgeheugen ligt op 2 gigabyte. Qua videokaart is een kaart uit de ATI Radeon HD 2000-serie benodigd of minimaal een NVIDIA GeForce 7800 of een geïntegreerde kaart in de Intel Series 4-productlijn, met 256 megabyte aan geheugen.