Silent Hunter 5 uit de schappen gehaald in Duitsland | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De handleiding van de speciale editie van Silent Hunter 5 bevat het een swastika. Het printen van dit symbool is verboden in Duitsland. Alle speciale edities van Silent Hunter 5 zijn in Duitsland uit de winkels verwijderd.

Normaal wordt het zogenaamde Balkenkruis - stammend uit de Eerste Wereldoorlog - gebruikt voor het Duitse leger in games die zich in de Tweede Wereldoorlog afspelen. Dit was wel het geval in de normale versie van Silent Hunter 5. Deze is dan ook nog gewoon in de schappen te vinden.

Silent Hunter 5 is een onderzeebootsimulatie die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. De speler bestuurt in de game een Duitse onderzeëer waarin hij de strijd aangaat met de geallieerde troepen. In de singleplayercampagne moet een originele strategie worden bedacht om tegenstanders te slim af te zijn. Daarnaast moet er rekening gehouden worden met het herbevoorraden van de duikboot.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou