Silent Hill-ontwerper werkt aan nieuwe game

Silent Hill-ontwerper werkt aan nieuwe game

Masahiro Ito, vooral bekend als ontwerper van de monsters in de Silent Hill-games, werkt aan een nieuwe game.

Dat maakt hij bekend op Twitter. "Ik werk aan een game als een core lid. Ik hoop dat de titel niet geannuleerd wordt." In een volgende tweet meldt hij dat hij verder nog niets over de game kan onthullen.

Kort daarna tweette Ito artwork van een geannuleerde game. Het spel speelde zich af in Rusland en was een science-fiction horrorgame die van 2008 tot 2010 in ontwikkeling was bij Sony Interactive Entertainment.

Ito werkte als monsterontwerper aan de originele Silent Hill en nam ook de taak als art director op zich voor Silent Hill 2 en 3. In 2016 werkte hij aan NightCry en in 2018 aan Metal Gear Survive.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb wel trek in een volle remake van de eerste Silent Hill, zoiets als capcom ook met Resident Evil 2 heeft gedaan. Heb namelijk laatst nog de originele ps1 versie geprobeerd, maar die is echt niet meer om aan te zien, vooral niet op een moderne tv.

0
test

@darkmanwls Ik zie liever een (goede) nieuwe Silent Hill game. En Deel 1 kan er nog vrij prima uit zien, een moderne tv beschikt niet over de juiste scaling methodieken om het mooi te tonen, waardoor je krijgt wat jij omschrijft.

0

Aanbevolen voor jou