Silent Hill: Downpour komt deze herfst uit | Gamer.nl

Silent Hill: Downpour komt deze herfst uit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens senior a ociate producer Tomm Hullet van Konami brengt de game veel discu ie en bagage met zich mee, omdat in dit deel spelers controle nemen over een misdadiger en het de vraag is of mensen vanuit moralistisch oogpunt een band kunnen opbouwen met de hoofdpersonage.

"In andere games nemen gamers controle over 'normale' mensen die foute dingen hebben gedaan, of over onschuldige personen. Maar in Silent Hill kruip je in de huid van een gevangene die veel bagage op zak heeft. We hebben ook velen discu ies gevoerd of gamers met zo'n personage een band op kunnen bouwen", zegt Hullet.

Silent Hill

Silent Hill: Downpour speelt zich wederom af in het mystieke stadje Silent Hill. Wanneer een busje met gevangenen verongelukt, is Murphy Pendleton de enige overlevende. Hij moet zien te overleven in Silent Hill, dat onveilig gemaakt wordt door enge wezens.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou