Silent Hill-bedenker werkt aan nieuwe horror-actiegame

Silent Hill-bedenker werkt aan nieuwe horror-actiegame

Silent Hill- en Gravity Rush-bedenkerKeiichiro Toyama werkt aan een nieuwe horror-actiegame. Dat meldt de ontwikkelaar in een interview met href="https://www.ign.com/articles/silent-hill-gravity-rush-new-game-horror-action-release-date-2023-bokeh" rel="noopener noreferrer" target="_blank">I</a><a href="https://www.ign.com/articles/silent-hill-gravity-rush-new-game-horror-action-release-date-2023-bokeh" rel="noopener noreferrer" target="_blank">GN Japan.</a>

Volgens Toyama wordt het een actiegame die 'ook in de smaak valt' bij fans van zijn eerdere werk. "Dit wordt bovenal een meer horror-georiënteerde game. Maar we richten ons op het maken van een bredere entertainmentervaring, in plaats van een hardcore horrorgame."

Toyama maakt de game met zijn nieuwe studio , Bokeh Game Studio. Medeoprichter en producerKazunobu Sato meldt in het interview dat de game nog in een 'vroege ontwikkelfase' is en dat het project gepland staat om in 2023 te verschijnen. Een 'vrij groot team' werkt momenteel aan de game.

Tot slot moet de nog naamloze game voor pc en consoles verschijnen. Eerder maakte Keiiciro Toyama vooral games voor Konami en PlayStation.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Forbidden Project Zero Siren in Silent Resident Hills are Evil 😋

0
test

Zou leuk zijn eens een horrorgame te zien zonder zombies of merkwaardige monsters...

0
test

@Turambar mee eens:) zou graag een game zien die z'n invloed heeft van films zoals Don't Breath o.i.d.

0

Aanbevolen voor jou