Silent Hill 2-acteur wil compensatie voor HD-collectie | Gamer.nl

Silent Hill 2-acteur wil compensatie voor HD-collectie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Konami maakte kort na het aankondigden van de collectie (die Silent Hill 2 en 3 bevat) bekend dat het de stemmen in de twee spellen opnieuw op zou laten nemen, door nieuwe acteurs. Volgens Cihi , die oorspronkelijk de stem van James Sunderland uit Silent Hill 2 insprak, is dit niet genoeg om hem uit te sluiten van toekomstige inkomsten. Hij stelt dat de HD-collectie nog altijd werk van hem bevat, in de vorm van motion capturing.

"Het probleem is dat Konami al op de hoogte is gebracht van het feit dat ze mij geld verschuldigd zijn voor het opnieuw gebruiken van motion capturing en stemwerk. Het aantrekken van een nieuwe stemacteur verandert daar niets aan, omdat de motion capturing nog altijd aanwezig is", aldus Cihi.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou