Sigourney Weaver in Alien: Isolation | Gamer.nl

Sigourney Weaver in Alien: Isolation | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Sigourney Weaver en andere mensen van de originele filmcast hebben hun gelijkeni en en stemmen verleend aan Alien: Isolation dat nu in ontwikkeling is bij The Creative A embly. De eerste van de twee mi ies heet Crew Expendable waarin spelers met een van drie crewleden het ruimteschip Nostromo verkennen. In de andere mi ie moeten spelers als Ripley (Weaver) proberen het zelfvernietigingsmechanisme van de Nostromo te activeren. De eerste mi ie geldt voor alle pre-orders geldt, de tweede alleen voor specifiek aangesloten retailers. Er is nog niet bekendgemaakt om welke kanalen het gaat.

Alien: Isolation verschijnt 7 oktober voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Gamer.nl bekeek de game op de afgelopen E3: Alien: Isolation-preview


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou