Sifu verschijnt op 28 maart op Steam en Xbox

Sifu verschijnt op 28 maart op Steam en Xbox

Sifu komt op 28 maart uit op Xbox-consoles en Steam.

Dat heeft de Sloclap aangekondigd. De game verscheen eerder al op Epic Games Store, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Tegelijk met de Steam en Xbox-release wordt ook de nieuwe Arenas-uitbreiding uitgebracht als gratis update. Deze update voegt negen nieuwe locaties en 45 uitdagingen toe verspreid over vijf gamemodi. In totaal levert het tien extra uren aan gameplay op. 

Een van de nieuwe modi is Survival, waarin spelers golven aan vijanden voor de kiezen krijgen, en de Performance-modus "vereist perfectie van spelers". In Time Attack neemt men het op tegen de klok.

De game ontving een 8,5 op Gamer.nl: "Sifu kost je wellicht een aantal jaren van je eigen leven, maar is al die uren training meer dan waard." In de tussentijd zijn er diverse updates voor het spel uitgekomen, waaronder een lagere moeilijkheidsgraad.

In Sifu stappen spelers in de schoenen van een kungfu-leerling die uit is op wraak. Gevechten tegen bendeleden vinden plaats in gangen, torens en andere uithoeken van de stad, waarbij spelers gebruik kunnen maken van objecten in de omgeving en wapens als honkbalknuppels. Wanneer spelers verslagen worden, wordt het hoofdpersonage ouder.

Hieronder is een nieuwe trailer van de Arenas-uitbreiding te bekijken. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hopelijk binnenkort op PlayStation Plus Extra of op Game Pass. Lijkt mij tof om een keer te proberen.

0
test

@kansloze010 Zeker doen als het sfeertje jou aantrekt! Geweldige game :-)

0

Aanbevolen voor jou