Sifu-update met scoresysteem en modifiers verschijnt woensdag

Sifu-update met scoresysteem en modifiers verschijnt woensdag

Aanstaande woensdag wordt er een forse update voor Sifu uitgebracht.

Dat heeft ontwikkelaar Sloclap aangekondigd. De update moet onder andere een nieuw scoresysteem toevoegen, waarbij elke klap, schop en andere move die spelers uitvoeren wordt meegenomen in een score.

Verder moet de update diverse 'modifiers' toevoegen. Zo kunnen spelers oneindig veel levensenergie toevoegen om het spel makkelijker te maken, of wapens bijvooreeld onbreekbaar maken. Maar men kan het ook onmogelijk maken om wapens op te pikken of de gezondheid van vijanden te verhogen.

Tot slot moet de update ook twee nieuwe outfits toevoegen., de Master Hand voor alle spelers en de Enforcer-armour voor eigenaren van de Deluxe Edition.

In Sifu stappen spelers in de schoenen van een kung-fu-leerling die uit is op wraak. Gevechten tegen bendeleden vinden plaats in gangen, torens en andere uithoeken van de stad, waarbij spelers gebruik kunnen maken van objecten in de omgeving en wapens als honkbalknuppels. Wanneer spelers verslagen worden, wordt het hoofdpersonage ouder. De game is verkrijgbaar op pc, PlayStation 5 en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Heb de game 100% uitgespeeld en heb er zeer van genoten. Zal het over een jaar of twee vast nog wel een keer uitspelen maar deze update doet weinig voor mij, helaas. Had liever nieuwe story content gezien en levels.

0

Aanbevolen voor jou