Sifu komt in maart naar Xbox en Steam

Sifu komt in maart naar Xbox en Steam

Sifu verschijnt in maart 2023 op Xbox Series X en S, Xbox One en Steam.

Dat heeft ontwikkelaar Sloclap aangekondigd. Een precieze releasedatum is nog niet bekend. Het spel is vooralsnog niet voor Game Pass bevestigd. Via IGN gaf de ontwikkelaar ook een nieuwe trailer uit van een nieuwe Arenas-modus die in maart naar alle versies van de game komt.

Sloclap: "Door succesvol de Arenas uit te spelen ontgrendelen spelers veel nieuwe modifiers. Het verdubbelt het huidige aantal modifiers en stelt ook nieuwe kungfu-moves beschikbaar." Verder moeten er ook nieuwe outfits worden ontgrendeld.

Sifu is al verkrijgbaar op Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De game ontving een 8,5 op Gamer.nl: "Sifu kost je wellicht een aantal jaren van je eigen leven, maar is al die uren training meer dan waard." In de tussentijd zijn er diverse updates voor het spel uitgekomen, waaronder een lagere moeilijkheidsgraad.

In Sifu stappen spelers in de schoenen van een kungfu-leerling die uit is op wraak. Gevechten tegen bendeleden vinden plaats in gangen, torens en andere uithoeken van de stad, waarbij spelers gebruik kunnen maken van objecten in de omgeving en wapens als honkbalknuppels. Wanneer spelers verslagen worden, wordt het hoofdpersonage ouder.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dope!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Groot fan van de service, maar niet alles moet maar naar Game Pass toch? Dit is een mooie indie die zichzelf aardig bewezen heeft voor een schappelijke prijs.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou