Sifu is een miljoen keer verkocht

Sifu is een miljoen keer verkocht

Sifu is inmiddels een miljoen keer verkocht.

Dat heeft ontwikkelaar Sloclap aangekondigd. De game verscheen op 8 februari voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Epic Games Store. Op 3 mei komt ook een fysieke editie uit voor PS5 en PS4.

Sloclap laat daarnaast weten dat er in totaal meer dan tien miljoen uur in de game is gestoken, meer dan 45 procent van de spelers het uitdagende tweede level heeft uitgespeeld en meer dan 150.000 spelers slechterik Yang hebben verslagen.

In Sifu stappen spelers in de schoenen van een kung-fu-leerling die uit is op wraak. Gevechten tegen bendeleden vinden plaats in gangen, torens en andere uithoeken van de stad, waarbij spelers gebruik kunnen maken van objecten in de omgeving en wapens als honkbalknuppels. Wanneer spelers verslagen worden, wordt het hoofdpersonage ouder.

De game scoorde een 8,5 op Gamer.nl: "Sifu kost je wellicht een aantal jaren van je eigen leven, maar is al die uren training meer dan waard."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hele gave game. een souls-lite (heeft leentjebuur gespeeld wat betreft sommige mechaniekjes zoals shortcuts in levels vrijspelen, "posture-break" uit Sekiro en Souls games in het algemeen en gewoon simpelweg aanvalspatronen van tegenstanders observeren en weten wanneer je kan toeslaan). In principe zijn de gewone tegenstanders prima te doen, kwestie van niet al te veel fouten maken. De eindbazen daar en tegen liggen vaak een niveautje hoger en is minder makkelijk om tegen te oefenen (omdat je eerst langs het grut moet ondanks de shortcuts). Een mooi moderne Beatm-em-up met mooie grafix en geluid, vooral voor een indie game en veel hommage / referenties aan allerlei kungu films van weleer. Aanrader!

0

Aanbevolen voor jou