Professionele spionnen noemen spionage 'Het Spel' (speel de perfecte fictie, win de waarheid). Sienna Storm plaatst de speler in dit spel, met 2D-animaties die infiltraties, invasies en gevechten tot leven brengt op een stripboekachtige manier. De game wordt door de makers omschreven als een 'sociaal-politieke thriller', waarin de speler doelwitten markeert, uitschakelt en complexe dialogen aangaat met andere personages, die de speler's reputatie beïnvloeden. De focus van de gameplay ligt op kaartspelen en het ruilen van kaarten. De speler dient een passende strategie kiezen per missie en aangepast op zijn of haar persoonlijke speelstijl.

De speler stapt in de schoenen van een voormalig black ops huurling, om wie een groot complot ontrafelt. De speler moet zijn of haar naam zien te zuiveren en kiezen wie te vertrouwen zijn. De game kent een non-lineaire verhaallijn, waarbij acties en beslissingen invloed hebben op het verloop van de game, zoals bij The Walking Dead. Digital Knights belooft daarbij replay-waarde. 'Als je denkt alles gezien te hebben, denk nog eens.'

Sienna Storm is een Kickstarter-project. Bekijk onderstaande trailer om een indruk te krijgen van wat de game belooft. De focus van de trailer ligt echter wel op de verhaalvertelling in plaats van de gameplay.