Siegfried krijgt niet de hoofdrol in nieuwe Soulcalibur | Gamer.nl

Siegfried krijgt niet de hoofdrol in nieuwe Soulcalibur | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het centrale personage van het nieuwe spel zal niet Siegfried zijn. Het enige wat ik kan zeggen is dat hij/zij erg betrokken is met de twee zwaarden. Voor de rest moeten jullie, voor nu, je creativiteit gebruiken", vertelt Odashima.

"Ik weet niet waarom iedereen denkt dat [Siegfriend] het hoofdpersonage is van Soulcalibur." Volgens Odashima hebben de spellen afwijkende hoofdpersonages gekend. In Soul Blade was dat volgens hem Mitsurugi, in Soulcalibur Xiang Hua, in Soulcalibur II was dat Nightmare. Soulcalibur III draaide volgens Odashima wel om Siegfried net als Soulcalibur IV. In een laatste Tweet zegt Odashima dat een volgende game in ieder geval een hoger tempo zal krijgen.

Groter budget

Odashima vertelde ook op Twitter dat hij een hoger budget heeft gekregen voor een "recent project". Of het hier gaat om een nieuwe Soulcalibur-game is niet volledig duidelijk. Het feit dat hij een teamlid is van Project Soul, het team van Namco Bandai dat de Soulcalibur-games ontwikkelt, doet dit echter wel vermoeden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou