Sid Meier's Starships komt 12 maart uit op pc, Mac en iPad | Gamer.nl

Sid Meier's Starships komt 12 maart uit op pc, Mac en iPad | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Starships is een turn based-strategiespel en een idee van Sid Meier, medeoprichter van Firaxis Games. De game is een lo taande titel, maar speelt zich af in hetzelfde universum als Civilization: Beyond Earth. Spelers krijgen beschikking over een vloot ruimteschepen en kunnen de ruimte verkennen.

De ontmoetingen met zowel ruimtewezens als mensen brengen problemen met zich mee, die spelers kunnen oplo en op militaire, diplomatieke of strategische manieren. Eerder toonde Meier hoe spelers hun ruimteschepen kunnen aanpa en.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou