Sid Meier kondigt Civilization Network voor Facebook aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Meier: "Sinds we Civilization Revolution afgelopen jaar hebben afgerond, heb ik gezocht naar manieren om de [Civilization]-gameplay ervaring, inclusief het alleen, competitieve en coöperatieve spelen, uit te breiden door gebruik te maken van het unieke aspect van sociale netwerken. We noemen dit project Civilization Network en het volledige spel zal volgens jaar beschikbaar zijn via Facebook."

Samen

Civilization Network moet het mogelijk maken om samen met vrienden een eigen beschaving op te bouwen. Hierbij kunnen spelers onder andere onderling oorlogen voeren, technologie delen en gezamenlijk een regering opzetten, inclusief verkiezingen.

Gratis

Meier voegt toe: "Het spel zal alles bieden waar spelers van genieten in [Civilization] in een doorlopende omgeving. Je kunt zoveel spelen als je wil, wanneer je wil en het zal gratis zijn."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou