Shroud of the Avatar komt 24 november naar Steam Early Access | Gamer.nl

Shroud of the Avatar komt 24 november naar Steam Early Access | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Shroud of the Avatar is een third-person fantasy rpg die een singleplayerverhaallijn combineert met een online wereld. Onder de makers bevinden zich Richard Garriott, bedenker van de Ultima-serie, en Tracy Hickman, schrijver van Dungeons & Dragons-modules.

Hun nieuwe game bestaat uit vijf episoden. De singleplayermodus kan offline gespeeld worden en beslaat, volgens de omschrijving op Steam, veertig uur aan verhaalvertelling in een interactieve wereld. Keuzes van de speler hebben invloed op het verloop van de game.

Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues komt in de eerste helft van 2015 officieel uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou