Shovel Knight komt naar Switch onder nieuwe naam | Gamer.nl

Shovel Knight komt naar Switch onder nieuwe naam | Gamer.nl

Shovel Knight gaat ook verschijnen voor Nintendo Switch. Hiernaast heeft ontwikkelaar Yacht Club Games eenhref="http://yachtclubgames.com/2017/01/switch-up/"> grote hoeveelheid informatie gedeeld</a> over de toekomst van de platformer.

Shovel Knight wordt uitgegeven voor Nintendo Switch als Shovel Knight: Treasure Trove. Dit is een collectie van de originele campagne, die nu de subtitel Shovel of Hope heeft gekregen, de al verschenen uitbreiding Plague of Shadows en de aankomende uitbreiding Specter of Torment. Hiernaast krijgen eigenaars van Shovel Knight: Treasure Trove ook de King's Knight-campagne en een Battle-modus, die later dit jaar gaan verschijnen.

Ook alle originele versies van Shovel Knight voor andere platforms worden automatisch omgezet naar een exemplaar van Treasure Trove en ontvangen in de toekomst alle geplande updates en uitbreidingen. Op PlayStation 4, Xbox One, pc, Mac, Linux en Nintendo Switch worden de aankomende uitbreidingen tevens stand-alone uitgebracht.

De ontwikkelaar heeft tegelijkertijd met deze aankondiging ook twee nieuwe modi aangekondigd. De eerste is een Body Swap-modus waarmee nieuwe sprites het hoofdpersonage kunnen vervangen. De tweede is de co-op modus die als gratis update wordt uitgegeven voor alle platforms behalve Nintendo 3DS en Vita. Voorheen was deze modus exclusief speelbaar op de Wii U door een Shovel Knight-amiibo te gebruiken.

Komende lente wordt de prijs van Shovel Knight verhoogd door de veranderingen. Tot die tijd is het mogelijk om Shovel Knight nog aan te schaffen voor de huidige prijs.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou