Shooter van Sega en Creative Assembly getoond in eerste screenshot

Shooter van Sega en Creative Assembly getoond in eerste screenshot

De eerste screenshot van de nieuwe shooter die Creative Assembly voor Sega maakt is uitgebracht.

Inmiddels is al een paar jaar bekend dat de studio achter de Total War-spellen aan een nieuwe first-person shooter voor Sega werkt. Het zou gaan om een compleet nieuwe IP. Er is verder nog niets bekend over de game en er is ook nog niets van getoond.

Tot nu dan, want gisteren is een eerste screenshot uitgegeven. Wel staat onder de illustratie dat het niet representatief is voor gameplay, maar dit wordt wel vaker bij vroege beelden gemeld. 

De foto toont het hoofdpersonage dat uit een raam naar de ruimte kijkt, mogelijk vanuit een ruimteschip of ruimtestation. Op de planken naast het hoofdpersonage staan diverse objecten die gerelateerd lijken te zijn aan Sega-franchises: de bananen staan mogelijk voor Super Monkey Ball, de cassettebandjes voor Jet Set Radio, het opblaasdier voor ToeJam & Earl en de toiletrollen voor Yakuza: Like a Dragon.

Het is niet duidelijk wanneer Creative Assembly en Sega meer bekendmaken over de nog naamloze shooter.

Creative Assembly

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

blijft toch altijd een beetje jeugd sentiment voor mij sega, me 1e eigen console was master system en bij buurjongen vroeger zoveel op megadrive gespeeld. Maar ik vind het er intressant uit zien.

0

Aanbevolen voor jou