Shooter Brink wordt een trilogie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Creative director RichardHam zegt grote plannen te hebben met Brink 2 en 3. Het eerste deel in de trilogie zal in de lente van 2010 uitkomen voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Volgens Ham zal deze game “een nieuwe mijlpaal in de game-industrie zal worden, waargamers naar terug willen blijven komen".

“We proberen om eenmultiplayerervaring te maken die spelers, die normaal geen multiplayermodu pelen, uitnodigt”. Hiermee refereert Ham naar games als Call of Duty, die voorbeginnende spelers een hoge instapdrempel kan hebben.

The Ark

Brink is een shooter vanontwikkelaar Splash Damage, bekend van Enemy Territory: Quake Wars, in samenwerking metuitgever Bethesda Softworks. De game speelt zich af in de toekomst in eendrijvende stad genaamd “The Ark”.

The Ark is het prototype van een perfecte stad waarin er plaats en levensmiddelen beschikbaar zijn voor 5.000 personen. In het spel blijkt de bevolking te zijn gegroeid naar 50.000 personen wat eengroot tekort aan levensmiddelen veroorzaakt. Een burgeroorlog is in opkomst.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou