Shioli Kutsuna krijgt rol in nieuw Hideo Kojima-spel

Shioli Kutsuna krijgt rol in nieuw Hideo Kojima-spel

Gamemaker Hideo Kojima heeft weer een acteur onthult die meewerkt aan zijn volgende game. Het gaat om de Japans-Australische actrice Shioli Kutsuna.

Dat blijkt uit een teaserafbeelding op de website van Kojima Productions, de studio van Hideo Kojima. Er is eerst een afbeelding te zien met de tekst “How come?” (grof vertaald “Hoe kan dat?”), die wordt opgevolgd door een afbeelding van actrice Shioli Kutsuna met de tekst “Waar ben ik?”.

Wanneer de afbeelding terugverandert naar “how come?”, is onderaan een nog onbekend logo te zien. Mogelijk is dit een nieuwe hint van Hideo Kojima: er is een soort abstracte octopus te zien waar enkele harpoenen in steken.

Shioli Kutsuna is een Japans-Australische actrice die vooral bekendheid verwierf met haar rol als Yukio in Deadpool 2. Ze is ook te zien in de films Murder Mystery en The Outsider, en heeft een rol in de serie Invasion. Kutsuna heeft ook een rol gehad in een game, ze sprak de stem in van Melia in Xenoblade Chronicles (2010).

Met een soortgelijke afbeelding onthulde Kojima Productions eerder al dat actrice Elle Fanning een rol in de nieuwe game krijgt. Er zijn verder nog geen details over het spel. Het is onduidelijk of het om een al aangekondigde game gaat die Kojima maakt met gebruik van Microsofts cloudtechnologie. Ook gaan er geruchten over een horrorgame genaamd Overdose en een vervolg op Death Stranding.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Meester Hideo moet stoppen, hij maakt alleen nog games die hij snapt. Hanky Panky had beter een nieuwe Silent Hill kunnen uitbrengen met del Toro samen

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola ik ben ook erg benieuwd. Ik hoop eigenlijk een nieuwe stealth game. Sinds MGS5 is er geen stealth game meer uitgekomen met zulke goede gameplay.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou