Shiny Poipole deze maand verkrijgbaar voor Ultra Sun/Moon | Gamer.nl

Shiny Poipole deze maand verkrijgbaar voor Ultra Sun/Moon | Gamer.nl

Een shiny-versie van de legendarische Pokémon Poipole is deze maand verkrijgbaar voor spelers van Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon.

Spelers kunnen de Pokémon van 17 september tot 15 oktober gratis krijgen. In tegenstelling tot het paarse en roze uiterlijk van Poipole, heeft de Shiny-versie een goud en wit uiterlijk. Het is niet de eerste keer dat Nintendo legendarische Pokémon weggeeft voor spelers van de 3DS-games.

Media has no description

Zoals de afbeelding hierboven stelt heeft de Shiny Poipole level 40 met de ability 'Beast Boost'. Daarnaast bestaat de moveset van de Pokémon uit Venom Drench, Nasty Plot, Poison Jab en Dragon Pulse. Met de move Dragon Pulse kan Poipole evolueren in Naganadel zodra het een level omhoog gaat.

Bij Pokémon-games is het het jaar van de legendarische Pokémon. Elke maand in 2018 brengt Nintendo nieuwe legendarische Pokémon uit die gratis te krijgen zijn voor spelers. Zo werd nog voor de maand september de Pokémon Latios en Latias uitgebracht. Deze twee Pokémon kunnen nog verkregen worden in Pokémon Sun/Moon en Ultra Sun/Moon tot 23 september.

Het krijgen van de Shiny Poipole verloopt als volgt;

1. Zorg dat je 3DS verbonden is met het internet. Dit kan gewoon thuis.
2. Start Ultra Sun of Ultra Moon op.
3. Ga vanuit het hoofdmenu naar Mystery Gift.
4. Kies voor Receive Gift.
5. Kies voor Get via Internet en druk op Yes. Je 3DS maakt nu verbinding met het internet.
6. Na een poosje verschijnt de titel van de Wonder Card. Druk hier op de knop om de Wonder Card te downloaden.
7. Ga verder met je avontuur, en loop een Pokémon Center binnen.
8. Praat met de man met het oranje-blauwe shirt naast de balie om je Shiny Poipole te ontvangen. Vergeet niet je spel op te slaan!

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou