Terwijl Shiny nog druk bezig is met een Matrix-game voor de Xbox lijkt er ook een project voor de Gamecube bij het bedrijf in de maak te zijn. Op de officiele site van Shiny wordt er namelijk een oproep gedaan naar personeel met Cube programmeer-ervaring.

GameSpot.com suggereert hiermee dat Shiny een nieuw spel zou plannen, al zou het natuurlijk ook kunnen dat deze mensen te werk worden gesteld aan een Cube-conversie van de Matrix game.

Mocht het om een andere game gaan dan is het nog niet duidelijk of dit een vervolg zal zijn op bestaande Shiny games als Earthworm Jim, Messias, Sacrifice of Wild 9.

Het blijft dus nog even afwachten op een officiele bevestiging.

Als we de Shiny website wat verder bekijken lijkt het in ieder geval ook nog niet zo vlotten met de Matrix game. Op dit moment lijkt het bedrijf nog op zoek te zijn naar een producer:Producer We are currently seeking a producer to help us manage, track, and organize a creative team working on the in-game cinematic sequences within the Matrix game. The ideal candidate will be extremely organized and detail oriented. A successful producer in this position must also be able to encourage sound decisions in the absence of detailed instructions, be a problem solver, and in many cases be self-directed. A strong technical background is desirable though not required. Applicants must have a minimum of 3-5 years production experience with two or more complete development cycles in a project management role. Meer info is te vinden op Shiny en GameSpot.