Shin Megami Tensei 3: Nocturne HD Remaster komt op 25 mei uit

Shin Megami Tensei 3: Nocturne HD Remaster komt op 25 mei uit

Shin Megami Tensei 3: Nocturne HD Remaster verschijnt op 25 mei, zo heeft Atlus aangekondigd.

De hd-remaster van de geprezen PlayStation 2-rpg werd eerder al aangekondigd, maar nu is de releasedatum bekend. Het spel komt naar Nintendo Switch, PlayStation 4 en Steam.

Nocturne verscheen in 2003 en draait om een student in Tokio die probeert te overleven tijdens na catastrofale gebeurtenis dat de wereld voorgoed verandert. Spelers moeten vechten, samenwerken en onderhandelen met en tegen demonen. 

Er komen zowel een standaard als digitale deluxe editie beschikbaar. Laatstgenoemde is wat duurder, maar bevat een extra moeilijkheidsgraad, dlc-personages zoals Dante uit Devil May Cry, en meer muzieknumers. Mensen die de Digital Deluxe-editie reserveren kunnen al vanaf 21 mei aan de slag met de game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Yes! Een datum! \0/ Dit was mijn eerste SMT-ervaring destijds op de ps2, sindsdien groot fan en kijk er dan ook naar uit om hem dit keer HD te spelen! Dit keer dan met Raidou Kuzunoha, die kans heb ik niet eerder gehad. Ik hoop dat er ook voor de physical een mooie collectors edition uitkomt, colour me hyped!

0

Aanbevolen voor jou