Nieuws
Sherlock Holmes: The Awakened

Sherlock Holmes: The Awakened uitgesteld vanwege oorlog in Oekraïne

Frogwares geeft een nieuwe video-update uit

Geschreven door Michel Musters op
De Oekraïense studio Frogwares heeft de release van Sherlock Holmes: The Awakened uitgesteld vanwege de aanhoudende oorlog in het land.

De game stond eigenlijk gepland voor een release deze of begin volgende maand, maar dit wordt nu eind maart of begin april - een precieze datum kon Frogwares niet geven. "Wanneer we ongeveer een maand van de releasedatum verwijderd zijn, kunnen we de precieze datum aankondigen."

De studio laat weten dat de ontwikkeling sinds april 2022 moeizaam is, maar zeker afgelopen winter. De stroom valt regelmatig uit en er moet geschuild worden voor de raketaanvallen.

In december gaf het bedrijf nog een video uit waarin het leven in Oekraïne tijdens de oorlog te zien was. Frogwares heeft nu een nieuwe video uitgebracht waarin nog meer beelden zijn te zien omtrent de situatie.

Sherlock Holmes: The Awakened is een remake. Het oorspronkelijke spel kwam in 2008 uit, maar wordt helemaal opnieuw opgebouwd in Unreal Engine 4. De game bevat moderne graphics en animaties, maar ook een uitgebreider verhaal, verschillende zijmissies en nieuwe spelmechanieken.

In Sherlock Holmes: The Awakened onderzoekt Holmes een reeks mysterieuze verdwijningen in Europa en de Verenigde Staten, die mogelijk op een of andere manier te maken hebben met het Lovecraft-monster Cthulhu.

Sherlock Holmes: The Awakened komt uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Remake van Max Payne 1 en 2 bevindt zich nog in conceptfase' Update met nieuwe modi voor Tetris Effect op komst
0

Reacties op: Sherlock Holmes: The Awakened uitgesteld vanwege oorlog in Oekraïne

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.