Sherlock Holmes: The Awakened komt op 11 april uit

Sherlock Holmes: The Awakened komt op 11 april uit

Sherlock Holmes: The Awakened verschijnt op 11 april, zo heeft Frogwares vanmiddag aangekondigd.

De game stond tot februari nog gepland voor een release in die maand, maar werd uitgesteld vanwege de oorlog in Oekraïne, waar Frogwares gesitueerd is. Nu is dus de nieuwe releasedatum bekend.

Er komt een standaard editie beschikbaar voor 39,99 euro. Voor 10 euro meer ontvangen mensen de Deluxe Edition met daarin extra zijmissies en zes exclusieve outfits. De Premium Edition tot slot kost 54,99 euro en bevat naast bovenstaande content ook een digitale artbook en soundtrack.

Sherlock Holmes: The Awakened is een remake. Het oorspronkelijke spel kwam in 2008 uit, maar wordt helemaal opnieuw opgebouwd in Unreal Engine 4. De game bevat moderne graphics en animaties, maar ook een uitgebreider verhaal, verschillende zijmissies en nieuwe spelmechanieken.

In Sherlock Holmes: The Awakened onderzoekt Holmes een reeks mysterieuze verdwijningen in Europa en de Verenigde Staten, die mogelijk op een of andere manier te maken hebben met het Lovecraft-monster Cthulhu.

Sherlock Holmes: The Awakened komt uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Hieronder is een nieuwe trailer te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou