Nieuws
Sherlock Holmes: The Awakened

Sherlock Holmes: The Awakened komt op 11 april uit

Verschijnt op pc, PlayStation, Xbox en Nintendo Switch

Geschreven door Michel Musters op
Sherlock Holmes: The Awakened verschijnt op 11 april, zo heeft Frogwares vanmiddag aangekondigd.

De game stond tot februari nog gepland voor een release in die maand, maar werd uitgesteld vanwege de oorlog in Oekraïne, waar Frogwares gesitueerd is. Nu is dus de nieuwe releasedatum bekend.

Er komt een standaard editie beschikbaar voor 39,99 euro. Voor 10 euro meer ontvangen mensen de Deluxe Edition met daarin extra zijmissies en zes exclusieve outfits. De Premium Edition tot slot kost 54,99 euro en bevat naast bovenstaande content ook een digitale artbook en soundtrack.

Sherlock Holmes: The Awakened is een remake. Het oorspronkelijke spel kwam in 2008 uit, maar wordt helemaal opnieuw opgebouwd in Unreal Engine 4. De game bevat moderne graphics en animaties, maar ook een uitgebreider verhaal, verschillende zijmissies en nieuwe spelmechanieken.

In Sherlock Holmes: The Awakened onderzoekt Holmes een reeks mysterieuze verdwijningen in Europa en de Verenigde Staten, die mogelijk op een of andere manier te maken hebben met het Lovecraft-monster Cthulhu.

Sherlock Holmes: The Awakened komt uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Hieronder is een nieuwe trailer te zien.

Dit artikel delen:

Lees meer

Hogwarts Legacy op PS4 en Xbox One wederom uitgesteld Forge-modus in Halo Infinite bevat nu meer dan een miljoen creaties
0

Reacties op: Sherlock Holmes: The Awakened komt op 11 april uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.