Nieuws
Shenmue 3

Shenmue 3 uitgesteld tot november

Releasedatum voor de derde keer verplaatst

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
De lancering van Shenmue 3 is voor de derde keer uitgesteld. De extra tijd wordt gebruikt om de 'echte Shenmue-ervaring te leveren'.

Yu Suzuki en Deep Silver hebben op Kickstarter bekendgemaakt dat de releasedatum van Shenmue 3 wordt uitgesteld tot 19 november 2019. Hoewel het spel volgens de ontwikkelaars bijna af is, is er nog iets meer tijd nodig om het spel te verfijnen. "De extra tijd die we gebruiken gaat ons helpen bij het leveren van de echte Shenmue-ervaring die spelers verdienen!", aldus Suzuki en Deep Silver.

Het is niet de eerste keer dat Shenmue 3 wordt uitgesteld. De game stond na de aankondiging in 2015 oorspronkelijk gepland voor een lancering in december 2017, maar deze werd vervolgens uitgesteld tot de tweede helft van 2018. Ook deze releaseperiode werd echter niet gehaald, want vorig jaar kondigde uitgever Deep Silver aan dat de lancering van het spel is verplaatst naar 27 augustus dit jaar. Ook toen werd als reden gegeven dat de extra tijd werd gebruikt om Shenmue 3 nóg beter op te leveren. Nu is Shenmue 3 dus voor de derde keer uitgesteld, tot 19 november.

Shenmue 3 werd officieel aangekondigd in 2015, toen er een Kickstarter-campagne voor het spel werd opgezet. De campagne bereikte al binnen tien uur het doel van 2 miljoen dollar en brak destijds het record voor het hoogste bedrag dat ooit was opgehaald voor een game op Kickstarter. Uiteindelijk is er meer dan 7,1 miljoen dollar ingezameld voor de ontwikkeling van Shenmue 3.

Dit artikel delen:

Lees meer

Watch Dogs Legion mogelijk gelekt Nieuwe personages Mortal Kombat 11-uitbreiding onthuld
0

Reacties op: Shenmue 3 uitgesteld tot november

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.