Nieuws
Life is Strange

Shawn Mendes maakt muziek voor Life is Strange-televisieserie

Serie werd in 2016 al aangekondigd

Geschreven door Michel Musters op
De Canadese singer-songwriter Shawn Mendes maak muziek voor de aankomende televisieserie gebaseerd op Life is Strange.

Dat heeft The Hollywood Reporter laten weten. Mendes is ook aangesteld als executive producer voor de show en heeft voor zijn muzikale carrière diverse awards gewonnen. Hij is vooral bekend van zijn hits 'Stitches', 'Senorita' en There's Nothing Holding Me Back'.

Verder helpt productiebedrijf Anonymous Content - bekend van de series 13 Reasons Why en True Detective - ook mee aan het project. Anonymous heeft Mendes en zijn manager geholpen met het opzetten van hun eigen productiebedrijf, dat meewerkt aan de serie.

In 2016 kondigde Legendary Pictures al aan dat het aan een serie werkt gebaseerd op Life is Strange. Het eerste seizoen was toen net uit. Men ging er toen van uit dat de serie gebaseerd zou worden op de eerste game, maar nu er inmiddels meer spellen in de franchise uit zijn, is dat niet zeker.

Het is niet bekend wanneer de serie moet verschijnen. Wel komt op 10 september Life is Strange: True Colors uit, een nieuwe game binnen de reeks. Het spel komt uit op pc, PlayStation- en Xbox-consoles en later in het jaar ook op Nintendo Switch.

Life is Strange

Dit artikel delen:

Lees meer

Verdien dubbel zoveel geld met criminele praktijken in Red Dead Online Final Fantasy 13, Nuclear Throne en meer games naar Game Pass
0

Reacties op: Shawn Mendes maakt muziek voor Life is Strange-televisieserie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.