Shawn Layden: 'PlayStation 4 games voor 2018 komen in eerste halfjaar' | Gamer.nl

Shawn Layden: 'PlayStation 4 games voor 2018 komen in eerste halfjaar' | Gamer.nl

In een interview met href="http://www.telegraph.co.uk/gaming/what-to-play/e3-2017-playstations-shawn-layden-death-stranding-spider-man/">The Telegraph</a> heeft CEO van Sony Interactive Entertainment America Shawn Layden meer informatie gegeven over de releasedata van aankomende games.

De titels die 2018 als jaar meekregen op E3, zullen in het eerste halfjaar verschijnen. Een van de kritieken op de E3-persconferentie van Sony was het gebrek aan games dat dit najaar verschijnt. Layden zei hierop dat 2017 al zeer succesvol is en dat de 2018-games binnen twaalf tot dertien maanden zullen verschijnen.

"Om eerlijk te zijn, we zijn al halverwege 2017, en dat is het kenmerkende van game-ontwikkeling. Nee, ik ben positief over de line-up van de feestdagen dit jaar, en Gran Turismo lanceert in de herfst. Gran Turismo was ook groots aanwezig op de pre-show. We denken dat er veel aandacht is voor die titel. En de games die in 2018 komen, alles daarvan komt in het eerste halfjaar. Is het in de volgende twaalf tot dertien maanden? Zeer waarschijnlijk."

Dit jaar verschijnen onder andere Uncharted: The Lost Legacy, Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom en Gran Turismo: Sport voor de PlayStation 4. Lees hier meer over de E3-persconferentie van Sony.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou