Shawn Layden is nu strategisch adviseur bij Tencent Games

Shawn Layden is nu strategisch adviseur bij Tencent Games

Shawn Layden is aangenomen als strategisch adviseur bij het Chinese bedrijf Tencent Games.

Dat heeft hij aangekondigd via LinkedIn. "Ik vind het geweldig om te kunnen melden dat ik recentelijk ben aangenomen bij Tencent Games als strategisch adviseur. In deze nieuwe rol hoop ik het team bij Tencent te kunnen adviseren, assisteren en ondersteunen terwijl ze hun actviteiten binnen de industrie waar ik het grootste gedeelte van mijn carrière onderdeel van uitmaak uitdiepen."

Layden was voorheen de CEO van Sony Interactive Entertainment Amerika. Hij vertrok in september 2019 bij het bedrijf. "We hebben een belangrijk tijdperk in gaming en interactieve entertainment bereikt. Er zijn veel mogelijke wegen om te bewandelen, maar er zijn er maar een paar verdiepend, verbredend, inclusief, stichtelijk, inspirerend en duurzaam. Ik vind het geweldig dat ik deze ontdekkingsreis voort kan zetten en bedank Tencent voor de kans."

Tencent heeft de afgelopen jaren diverse gamebedrijven gekocht of er geld in geïnvesteerd, waaronder Sumo Digital, Remedy, Epic Games, Ubisoft, Dontnod, PlatinumGames, Riot Games, Turtle Rock Studios en Funcom.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou