Nieuws
Tencent

Shawn Layden is nu strategisch adviseur bij Tencent Games

Layden was tot september 2019 de CEO van Sony Interactive Entertainment Amerika

Geschreven door Michel Musters op
Shawn Layden is aangenomen als strategisch adviseur bij het Chinese bedrijf Tencent Games.

Dat heeft hij aangekondigd via LinkedIn. "Ik vind het geweldig om te kunnen melden dat ik recentelijk ben aangenomen bij Tencent Games als strategisch adviseur. In deze nieuwe rol hoop ik het team bij Tencent te kunnen adviseren, assisteren en ondersteunen terwijl ze hun actviteiten binnen de industrie waar ik het grootste gedeelte van mijn carrière onderdeel van uitmaak uitdiepen."

Layden was voorheen de CEO van Sony Interactive Entertainment Amerika. Hij vertrok in september 2019 bij het bedrijf. "We hebben een belangrijk tijdperk in gaming en interactieve entertainment bereikt. Er zijn veel mogelijke wegen om te bewandelen, maar er zijn er maar een paar verdiepend, verbredend, inclusief, stichtelijk, inspirerend en duurzaam. Ik vind het geweldig dat ik deze ontdekkingsreis voort kan zetten en bedank Tencent voor de kans."

Tencent heeft de afgelopen jaren diverse gamebedrijven gekocht of er geld in geïnvesteerd, waaronder Sumo Digital, Remedy, Epic Games, Ubisoft, Dontnod, PlatinumGames, Riot Games, Turtle Rock Studios en Funcom.

Dit artikel delen:

Lees meer

DRM-check van Xbox One-disks versoepeld op Xbox Series X Fortnite-spelers kunnen binnenkort mogelijk op vliegende dieren zitten
0

Reacties op: Shawn Layden is nu strategisch adviseur bij Tencent Games

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.