Shaun of the Dead's Simon Pegg vertolkt rol in Spare Parts | Gamer.nl

Shaun of the Dead's Simon Pegg vertolkt rol in Spare Parts | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De veertig jaar oude Britse acteur is onder andere bekend van zijn rollen in de comedy-serie Spaced en de films Shaun of the Dead, Hot Fuzz, Mi ion Impo ible, Star Trek en Run Fatboy Run. Spare Parts is niet Pegg's eerste rol in een game: Hij vertolkt ook de rol van Ben Finn in Fable III. Die Xbox 360-game kwam vorige week uit.

Spare Parts

Spare Parts vertelt het verhaal van Mar-T en Chip, twee robots die samen met een berg afval op een vreemde planeet belanden. In hun zoektocht naar ontsnappingsmogelijkheden worden zij geholpen door Con-rad. Het spel biedt coöperatieve gameplay voor twee spelers, zowel offline als online, en laat zede planeet afspeuren naar onderdelen om een verlaten ruimteschip mee te repareren. Spare Parts verschijnt voor Xbox Live en PlayStation Network


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou