In november van dit jaar komt EA weer met een nieuwe James Bond game op de proppen. James Bond 007: Everything or Nothing luistert deze game naar en een belangrijk verschil met de vorige twee games is dat deze game volledig in third person speelbaar zal zijn. Ook opvallend aan de nieuwe telg in de franchise, is de grote herkenbaarheid van hoofdrolspeler Pierce Brosnan's gezicht binnen de game. Van deze game zijn recentelijk net nieuwe screens vrijgegeven. In deze nieuwe James Bond is het mogelijk missies op verschillende manieren te voltooien, wat op zijn beurt ook weer invloed zal hebben op het verdere verloop van het verhaal. Toch wordt een stealthy manier van spelen vanzelfsprekend gestimuleerd via extra beloningen, aangezien de echte Bond ook doorgaans zo te werk gaat.

De game zal ook een multiplayer mode kennen met zowel versus als co-op opties in third person. Verder zal de games 20 verschillende gadgets en wapens kennen, waaronder een speciale grappling hook waarmee van hoge gebouwen te abseilen valt.

De game zal op 28 november uitgebracht worden in Europa voor alle next-gen consoles. De hierboven getoonde en gelinkte screens zijn afkomstig van de Gamecube versie van de game.