Shakedown: Hawaii vanaf morgen verkrijgbaar op PlayStation 5

Shakedown: Hawaii vanaf morgen verkrijgbaar op PlayStation 5

De actiegame Shakedown: Hawaii is vanaf morgen verkrijgbaar op PlayStation 5.

Dat heeft Vblank Entertainment aangekondigd. Mensen die het spel al op PlayStation 4, PlayStation 3 of Vita hebben, kunnen de PS5-versie gratis downloaden.

Shakedown: Hawaii verscheen vorig jaar op PlayStation 3, Vita, Switch en Epic Games Store. Daarna kwam de game onder andere naar PS3, Wii U, Wii, 3DS en Steam.

Shakedown: Hawaii is van de makers van de indiehit Retro City Rampage. In het spel krijgen spelers controle over een oudere CEO van een bedrijf, die na de ondergang van zijn diverse zaken iets moet doen. Hij besluit alle zaken op het eiland te vernietigen zodat hij eigenaar is van alles dat overblijft. Hieronder is een eerder verschenen trailer te bekijken.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Shakedown: Hawaii verscheen vorig jaar op PlayStation 3, Vita, Switch en Epic Games Store. Daarna kwam de game onder andere naar PS3, Wii U, Wii, 3DS en Steam." Ik vermoed dat 1 van die playstation 3 vermeldingen in dat lijstje ps4 moet zijn. Toch wat zorgvuldiger jullie posts controleren voor je t online gooit joh.

0

@darkmanwls Controleer jij je eigen post dan ook even op hoofdletters en leestekens?

0
test

@Wejow Ik ben geen professionele journalist. Jij bent vast zo iemand die mee doet aan idols en dan tegen de jury gaat zeggen dat zij ook niet kunnen zingen.

0
test

Rustaaagh

0

Aanbevolen voor jou