Shadowrun-ontwikkelaar komt met nieuwe game | Gamer.nl

Shadowrun-ontwikkelaar komt met nieuwe game | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Necropolis wordt een roguelike vechtspel met een derdepersoonsperspectief en speelt zich af in een dungeon die willekeurig gegenereerd wordt. Ook verandert deze dungeon terwijl spelers erin rondlopen.

Volgens de site leven de monsters in Necropolis in een ecosysteem. Spelers kunnen daardoor gebruik van maken van het favoriete eten van een monster of juist gebruikmaken van een roofdier dat op dit monster jaagt.

Het spel is nog in een vroeg stadium van ontwikkeling, en moet in 2016 uitkomen op pc, Mac, Linux en niet nader bekende consoles.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou