Shadowrun Online aangekondigd als browsergame | Gamer.nl

Shadowrun Online aangekondigd als browsergame | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Hier bij Cliffhanger Central zijn we druk bezig om grote bedrijven aan te spreken en het spel in eigen beheer te ontwikkelen", zo schrijft de uitgever in de Shadowrun Online-nieuwsbrief. "We hebben in ieder geval genoeg geloofwaardigheid verzameld om in pre-productie te gaan en om volgende maand met de productie te starten. Dat gezegd hebbende: als iemand een of twee miljoen [dollar] kan mi en, wij helpen je graag om het uit te geven."

Over Shadowrun Online zijn verder weinig details bekend. Het spel kent een isometrisch cameraperspectief en lijkt wat dat betreft op een andere titel die in ontwikkeling is bij Cliffhanger, Jagged Alliance Online. Ook wordt voor het verhaal samengewerkt met een aantal schrijvers en ontwerpers die nauw betrokken zijn (geweest) met de Shadowrun-serie. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou