Shadowrun-maker hoopt op nieuwe Crimson Skies | Gamer.nl

Shadowrun-maker hoopt op nieuwe Crimson Skies | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik ben in discu ie met (de mensen die de rechten hebben) daarover. Ik hoop dat we [Crimson Skies] ook weer tot leven kunnen wekken. De tijdsperiode en het verhaal is één van mijn favorieten van wat we ooit verzonnen hebben en het zou fantastisch zijn om weer terug te gaan en weer verhalen in die wereld te vertellen," zegt Weisman.

Op het moment loopt er een Kickstarter-actie voor een andere game van Weisman, Shadowrun Returns, waarbij het beoogde gelddoel van 400.000 dollar binnen 28 uur werd bereikt. De spelontwerper tempert daarom de verwachtingen rondom een snelle komst van Crimson Skies. "Ik wil op het moment niet te veel hooi op mijn vork nemen. Eerst komt Shadowrun, en we willen die geweldig maken, en daarna zoeken we uit wat we verder gaan doen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou