Shadow Warrior 3 komt op 1 maart uit

Shadow Warrior 3 komt op 1 maart uit

Shadow Warrior 3 verschijnt op 1 maart.

Dat blijkt uit pagina's op de PlayStation Store en Microsoft Store. Op Steam wordt de releasedatum nog niet vermeld. Hoewel de ontwikkelaar van de game de releasedatum nog niet officieel heeft aangekondigd, lijkt dat met deze vermeldingen zo goed als zeker.

Shadow Warrior 3 verschijnt op pc, PlayStation 4 en Xbox One. In de game trekken shogun Lo Wang en zijn voormalige vijand Orochi Zilla er op uit om een eeuwenoude draak te vangen die ze per ongeluk uit zijn gevangenis hebben losgelaten. Daar komen weer veel zwaarden en kogels aan te pas.

Shadow Warrior 3

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb hier wel zin in. De eerste gameplay ziet er erg fun uit. Wel jammer dat er niet direct een ps5 en series x versie beschikbaar is.

0

@obi-twan kenobi Ja zeker. FPS games zijn echt zoutloos voor me geworden de afgelopen paar decennia (zucht... ouderdom) maar dat neemt niet weg dat een flinke schot krankzinnigheid de boel nog wel smaak kan geven. Deze valt voor mij in het straatje Borderlands - gestoord en hectisch en daarom erg speelbaar. Ik ben blij dat de serie zich op deze manier ontwikkelt, ik vond deel 1 toch net iets te tam.

0
test

@gimbal2 Hedon Bloodrite en Doom Eternal gespeeld? Beiden recente shooters, en ze laten zien dat shooter campaigns nog steeds sappig kunnen zijn!

0

Aanbevolen voor jou