Shadow Warrior 3 aangekondigd voor PS5 en Xbox Series

Shadow Warrior 3 aangekondigd voor PS5 en Xbox Series

Shadow Warrior 3 komt in de vorm van een Definitive Edition op 16 februari naar PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Devolver Digital en Flying Wild Hog kondigden de game gisteren aan. De Definitive Edition voegt Survival-modus toe aan het vorig jaar uitgekomen spel, alsmede de mogelijkheid om New Game Plus op te starten en een hardcore-moeilijkheidsgraad. Ook kan men nu hoofdstukken selecteren. 

De game draait op de huidige consoles ook in 4K en 60 frames per seconde. Eigenaren van de huidige versie van de game kunnen een gratis update downloaden. Hieronder is een trailer te bekijken van de Definitive Edition.

In Shadow Warrior 3 trekken shogun Lo Wang en zijn voormalige vijand Orochi Zilla er op uit om een eeuwenoude draak te vangen die ze per ongeluk uit zijn gevangenis hebben losgelaten. Daar komen weer veel zwaarden en kogels aan te pas.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als deze ook uitkomt op Gamepass wil ik het best uitproberen :D

0
test

@Markus88 heb de PS4 versie vorig jaar via PS Plus extra gespeeld. Erg vermakelijke game!

0
test

@obi-twan kenobi Ik heb het eerste en tweede deel gespeeld op PC. Had moeite met deeltje 2 om die uit te spelen omdat ik me erg snel verveelde. Wel uitgespeeld uiteindelijk. Maar deel 3 spreek me dan wel kwa setting meer aan dan 2. Heb er zin in iig!

0

Aanbevolen voor jou