Season Pass-content voor Shadow of War bekendgemaakt | Gamer.nl

Season Pass-content voor Shadow of War bekendgemaakt | Gamer.nl

Details over de inhoud van de Season Pass voor Middle-earth: Shadow of War is uitgebracht.

Monolith Productions en Warner Bros. Interactive Entertainment hebben de eerste details over de Season Pa van Shadow of War bekendgemaakt voor de volgende vier maanden.

Ten eerste worden twee nieuwe stammen geïntroduceerd. De Slaughter-stam komt in november nog uit, waarna de Outlaw-groepering in december verschijnt. De Slaughter zijn een groep ontzettend agre ieve orcs, terwijl de Outlaw, zoals de naam al doet vermoeden, uit uitschot van de maatschappij bestaat.

Daarnaast krijgen spelers in bezit van een Season Pa toegang tot het Blade of Galadriel-verhaal, waarin spelers de mogelijkheid krijgen nieuwe Elven Blades en een nieuwe vaardigheid genaamd Light of Galadriel te gebruiken binnen een nieuw verhaal. Deze uitbreiding verschijnt in januari 2018.

Tot slot bevat de Season Pa de Desolation of Mordor-verhaaluitbreiding. Hierin nemen spelers de rol aan van Baranor, kapitein van Minas Ithil. De uitbreiding komt ook met het nieuwe speelbare gebied Desert of Lithlad. Deze staat gepland voor 2018, hoewel een specifiekere datum nog niet bekend is.

Middle-earth: Shadow of War is op 10 oktober uitgekomen voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Lees hier de review van de game op Gamer.nl.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou