Nieuws
Shadow of War

Season Pass-content voor Shadow of War bekendgemaakt

Maak kennis met de Slaughter en Outlaw

Geschreven door Eline Oosterloo op
Details over de inhoud van de Season Pass voor Middle-earth: Shadow of War is uitgebracht.

Monolith Productions en Warner Bros. Interactive Entertainment hebben de eerste details over de Season Pass van Shadow of War bekendgemaakt voor de volgende vier maanden.

Ten eerste worden twee nieuwe stammen geïntroduceerd. De Slaughter-stam komt in november nog uit, waarna de Outlaw-groepering in december verschijnt. De Slaughter zijn een groep ontzettend agressieve orcs, terwijl de Outlaw, zoals de naam al doet vermoeden, uit uitschot van de maatschappij bestaat.

Daarnaast krijgen spelers in bezit van een Season Pass toegang tot het Blade of Galadriel-verhaal, waarin spelers de mogelijkheid krijgen nieuwe Elven Blades en een nieuwe vaardigheid genaamd Light of Galadriel te gebruiken binnen een nieuw verhaal. Deze uitbreiding verschijnt in januari 2018.

Tot slot bevat de Season Pass de Desolation of Mordor-verhaaluitbreiding. Hierin nemen spelers de rol aan van Baranor, kapitein van Minas Ithil. De uitbreiding komt ook met het nieuwe speelbare gebied Desert of Lithlad. Deze staat gepland voor 2018, hoewel een specifiekere datum nog niet bekend is.

Middle-earth: Shadow of War is op 10 oktober uitgekomen voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Lees hier de review van de game op Gamer.nl.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gameplay van Payday 2 op de Switch getoond Warner Bros. gaat fysieke versie van Rocket League uitgeven
0

Reacties op: Season Pass-content voor Shadow of War bekendgemaakt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.