Shadow of the Tomb Raider krijgt The Forge-dlc | Gamer.nl

Shadow of the Tomb Raider krijgt The Forge-dlc | Gamer.nl

Shadow of the Tomb Raider krijgt een dlc-uitbreiding. De uitbreiding genaamd 'The Forge' werd door ontwikkelaar Square Enix bekendgemaakt op de officiële href="https://tombraider.square-enix-games.com/en-us/news/shadow-of-the-tomb-raider-the-forge?utm_source=twitter_tombraider&utm_medium=tweet&utm_campaign=sottr_forgeannounce_photo_SQEXSOCIAL&utm_content=1538701797" rel="noopener noreferrer" target="_blank">website</a>. De dlc is vanaf 13 november wereldwijd beschikbaar.

Op de website maakt de ontwikkelaar bekend dat The Forge de eerste uit zeven dlc-uitbreidingen is voor de nieuwe game. Volgens Square Enix gaat Lara in deze dlc een onder lava bedolven gebied van oude goden ontdekken, waar de geheimen worden ontdekt van Kuwaq Yaku. Daar worden details van het nalatenschap van een oude vriend blootgelegd en moet Lara grote gevaren trotseren.

Inbegrepen bij The Forge-dlc is een gloednieuwe tombe die zowel alleen als in co-op-modus gespeeld kan worden. Met het voltooien van de tombe wordt de speler beloond met de Grenadier-skill, Brocken-outfit en het Umbrage 3-80-wapen. Met The Forge-dlc worden tevens de Score Attack- en Time Attack-modi geïntroduceerd.

Shadow of the Tomb Raider

Spelers die in bezit zijn van de Season Pa krijgen gratis toegang tot The Forge-dlc. De dlc kan ook apart aangeschaft worden. De Season Pa kost 29,99 euro en de aparte dlc kost 4,99 euro.

The Forge-dlc is de eerste van zeven uitbreidingen die maandelijks worden uitgegeven door Square Enix. Elk van deze uitbreidingen bevat nieuwe content, zoals mi ies, uitdagingen en cosmetische items. The Forge is vanaf 13 november wereldwijd beschikbaar voor pc, Xbox One en PS4.

In onze review omschrijven we Shadow of the Tomb Raider als een prachtige game met een grote focus op stealth, maar wel gevuld met een warrig verhaal en gedwongen actie-stukken.

Shadow of the Tomb Raider is beschikbaar op pc, Xbox One en PS4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou