Shadow of the Tomb Raider krijgt slechte recensies op Steam door afprijzing | Gamer.nl

Shadow of the Tomb Raider krijgt slechte recensies op Steam door afprijzing | Gamer.nl

De Steam-pagina van Shadow of the Tomb Raider wordt belaagd met negatieve recensies. De reden hiervoor is een tijdelijke prijsdaling voor de recent verschenen game.

De nieuwste Tomb Raider-game is sinds 14 september uit en heeft iets meer dan een maand later al een behoorlijke korting ontvangen op Steam. Op het moment van publicatie is de game namelijk voor 39,59 euro beschikbaar, wat 34% minder is dan de oorspronkelijke vraagprijs van 59,99 euro. Ook een bundel met de overige games uit deze nieuwe trilogie en de season pa en de Digital Deluxe Edition van Shadow of the Tomb Raider zijn respectievelijk 47% en 36% goedkoper dan hun originele verkoopprijzen.

Eigenaars die de game rond release hebben gekocht zijn niet erg tevreden met de afprijzing en hebben negatieve recensies achtergelaten. Hierdoor is de algemene beoordeling van 'Grotendeels Positief' naar 'Verdeeld' verschoven.

Steam

De aanbieding geldt nog tot 19:00 uur Nederlandse tijd.

Wij gaven Shadow of the Tomb Raider een 8 in onze review. De uitstekende stealth-gevechten, prachtige locaties en emotionele momenten vielen erg goed in de smaak, terwijl een onder andere een warrig verhaal teleurstelde.

Meer Shadow of the Tomb Raider:

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou