Shadow of the Tomb Raider krijgt New Game Plus-modus | Gamer.nl

Shadow of the Tomb Raider krijgt New Game Plus-modus | Gamer.nl

Shadow of the Tomb Raider krijgt een New Game Plus-modus. Dit wordt bekendgemaakt via de Twitter-pagina van Tomb Raider.

Met New Game Plus krijgt de speler de keuze om op verschillende manieren het verhaal opnieuw te spelen met de focus op een specifieke speelstijl. Met deze modus kan de content die is vrijgespeeld wederom gebruikt worden vanaf het begin. Zo kunnen wapens, outfits, vaardigheden die later in het verhaal zijn vrijgespeeld, direct vanaf het begin met New Game Plus gebruikt worden.

In de New Game Plus van Shadow of the Tomb Raider krijgt de speler de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende speelstijlen. Men kan kiezen voor de zogenoemde Serpent, Jaguar of Eagle Path. Square Enix deelde kort geleden onder andere details over de drie speelstijlen die in de New Game Plus beschikbaar zijn.

Path of the Serpent

"Jouw gameplay legt de nadruk op sluipen en vluchten. Schakel jouw vijanden één voor één uit met het gebruik van geluiden en lokazen om chaos te creëren. Door modder en camouflage te gebruiken kan je vijanden uitschakelen voordat je terug in de schaduw verdwijnt."

Path of the Jaguar

"Jouw gameplay legt de nadruk op jagen en gevechten. Sla jouw vijanden neer met ongeëvenaarde kracht. Jouw behendigheid en moed zullen jouw vijanden overweldigen met knife takedowns."

Path of the Eagle

"Jouw gameplay legt de nadruk op navigatie van de omgeving en vindingrijkheid. Observeer jouw vijanden van lange afstand om jouw volgende aanval te kunnen plannen. Leg makkelijk lange afstanden af en val vijanden aan vanaf verre afstanden."

Naast de verschillende paden legt Square Enix ook uit dat er ook twee vaardigheden zijn genaamd Jaguar Rage en Eagle Sight, die kunnen worden verkregen door het specifieke pad te doorlopen. Daarnaast zijn er bijpa ende wapens en outfits te krijgen afhankelijk van het pad dat de speler kiest.

Shadow of the Tomb Raider komt op 14 september 2018 uit voor pc, PS4 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou