Update: Shadow of the Tomb Raider is 4K 30fps op Xbox One X | Gamer.nl

Update: Shadow of the Tomb Raider is 4K 30fps op Xbox One X | Gamer.nl

Update: Shadow of the Tomb Raider draait niet op 60fps en 4K-resolutie bij het gebruik van een Xbox One X.

Eerder vandaag meldden we dat Shadow of the Tomb Raider op Xbox One X 4K-resolutie kan hebben met 60fps. Square Enix vertelt echter in een verklaring dat dit niet het geval is. Het spel zal twee resolutie-modi hebben: '4K Resolution', waarin het spel een 4K-beeld heeft maar draait in 30fps, of 'High Resolution', waarin het beeld 1080p is met 60fps.

Origineel bericht: Dat vertelt hij in een interview met Electric Playground. Hij laat weten dat ze een nieuwe systemen voor belichting en renderen hebben ontworpen waardoor de studio alles mooier kunnen maken. Op een gegeven moment zijn er volgens Anfo i 155 personages tegelijkertijd op het scherm zonder dat de performance van Shadow of the Tomb Raider achteruit gaat.

Ondanks dat Eidos Montreal alles uit de Xbox One X wil halen, verzekert Anfo i ons ervan dat de game er ook schitterend uitziet op andere consoles. " Dit is de mooiste game op Xbox One S die ooit gemaakt is" laat hij weten.

Tenslotte zegt hij dat ze Deus Ex niet zijn vergeten en dat ze zeker nog werken aan toekomstige games in de serie.

Vorige week werd er meer bekend over het verhaal van Shadow of the Tomb Raider. Lara zit nog steeds achter Trinity aan, de organisatie waar het sinds het eerste deel van de trilogie al om draait. Bovendien is er een grote kans dat de apocalyps centraal staat die door Lara veroorzaakt wordt in haar blinde achtervolging van Trinity.

Daarnaast is er ook meer bekend over wat vernieuwingen in gameplay, en dan vooral in het opzicht van stealth. Met kleuren wordt duidelijk gemaakt welke vijanden ongezien uitgeschakeld kunnen worden en welke in het zicht zijn van een of meerdere collega's.

Shadow of the Tomb Raider is vanaf 14 september beschikbaar voor Xbox One, PS4 en pc.

Shadow of the Tomb Raider
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou