Shadow of Mordor-dlc voegt slimmere Uruks en mounts toe | Gamer.nl

Shadow of Mordor-dlc voegt slimmere Uruks en mounts toe | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De Lord of the Hunt-dlc voegt Beastmaster Warchiefs toe, Uruks die over intelligentere AI beschikken. Zij kunnen op mounts rijden en vanaf een mount vechten. De speler zelf kan gebruikmaken van de nieuwe Wretched Graug, die gif spuwt, en de stealthy Caragath. Deze mount kan tevens een Ghul Horde oproepen. Er zijn daarnaast vijf nieuwe runes beschikbaar, uitdagingen en een nieuwe skin.

De dlc kost ongeveer tien euro en is vanaf nu beschikbaar op pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Wie de seizoenspas heeft aangeschaft krijgt de dlc ook.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou